Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac, obišao Dom zdravlja i upoznao se sa merama štaba za vanredne situacije !!!

  • Autor: O.S./MEDIA PS

17/03/2020

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović danas je obišao Dom zdravlja, gde se upoznao sa sprovođenjem mera koje su donete na sednici Štaba za vanredne situacije. 


Direktor ustanove dr Vera Branisavljević istakla je da se sve mere sprovode u skladu sa odlukama i da za sada nema nikavih problema. 

Dogovoreno је da se od danas krene sa kompletnom dezinfekcijom svih prilaza ovoj zdravstvenoj ustanovi, a predsednik opštine Predrag Milanović je još jednom zamolio sve građanе da se strogo pridržavaju pravila o izolaciji kako ne bi došlo do širenja virusa. „Dom zdravlja primenjuje sva uputsva koje dobija od Vlade Srbije i od lokalnog Kriznog štaba i hvala im na tome. 


 Čeka nas težak period i zato molim sve ljude, a posebno one koji dolaze iz inostranstva da poštuju pravila i budu u samoizolaciji po propisanim merama 14 ili 28 dana, u zavisnosti od zemlje i žarišta iz kog dolaze. Apelujem na njih da budu odgovorni prema sebi i prema svima nama jer samo tako ćemo sprečiti svi zajedno budemo u velikom problemu“, izjavio je Milanović.

VESTI GRADA SVILAJNAC