Osmak Mateja Milanović hiljaditi je korisnik svilajnačke kartice!!!

29/03/2018

[views]

Svilajnac-Osmak Mateja Milanović hiljaditi je korisnik svilajnačke kartice koju mu je 27.marta 2018. godine, svečano uručila Dragana Radević zamenik predsednika opštine Svilajnac u prostorijama Korisničkog centra u Svilajncu.

Fotografija odobrena od strane roditelja za portal www.media-ps.rs

Za samo desetak dana rada ovog centra hiljadu ljudi je podiglo svoje kartice, kojima ostvaruje brojne popuste i pravo na besplatne programe iz oblasti koje sami izaberu:
„Pozivam ovom prilikom sve Svilajnčane, koji to nisu do sada, da dođu do Korisničkog centra i podignu svoje kartice kako bi ostvarili pogodnosti koje ona nudi, a o kojima se mogu informisati na licu mesta. Na ovaj način brinemo o našim ljudima, njihovim potrebama i čuvamo naš grad“ – izjavila je zamenik predsednika opštine Dragana Radević.

Mateja je rekao da će od pogodnosti prvo iskoristiti pohađanje besplatne pripremne nastave za upis u srednju školu, koja će biti organizovana od strane Korisničkog centra, a tokom leta će besplatno posećivati Prirodnjački centar Srbije i baviti se nekim sportom.

Korisnički centar nalazi se u Ulici 27. Marta 2 ( bivša Mesna zajednica ), a informacije se mogu dobiti i na telefone 035/312-311 i 065/312-3111

VESTI GRADA SVILAJNAC