Obeležen Dan opštine Svilajnac !!!

  • Izvor: O.Svilajnac /MEDIA PS

01/07/2020

Svilajnac- Svečana akademija u Prirodnjačkom centru Srbije u Svilajncu povodom obeležavanja 29. juna – Dana opštine Svilajnac, otvorena je himnom „Bože pravde“, a potom je predsednik opštine Predrag Milanović pozdravio goste među kojima su pored odbornika, bili rukovodioci opštine Svilajnac, predstavnici privrede, školstva i kulture, građana i medija.


to: O.Svilajnac

Predsednik Milanović je, nakon predstavljanja najvažnijih projekata koji su urađeni ali i onih koji su planirani za naredni period, uručio novčane nagrade učenicima generacije i učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima iz nastavnih predmeta. U ime nagrađenih učenika obratila se Nina Nedović, đak generacije Srednje škole Svilajnac, koja je istakla da su učenici zahvalni što opština misli na njih, što podržava uspehe i podstiče ih da budu još bolji, jer se trud isplati. . 


 Plaketu Opštine Svilajnac dobio je Dom zdravlja, a zahvalnice KJP „Morava“, Jedinica civilne zaštite opšte namene, Crveni krst i Centar za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Svilajnac“, jer su to ustanove koje su za vreme epidemije Covid 19 pokazale izuzetno angažovanje.

VIŠE SLIKA SA SVEČANOSTI KLIK OVDE

VESTI GRADA SVILAJNAC