Jedinstven novogodišnji program u studiju produkcije TV CENTAR !!!

Jedinstven novogodišnji program u studiju produkcije TV CENTAR !!!

  • Autor: Marko Mirković

31/12/2017

Svilajnac- Navikli smo da novogodišnji program bude posvećen odraslima, dok se televizije koje snimaju dečije novogodišnje programe mogu izbrojati na prste jedne ruke. Svilajnački TV CENTAR već deset godina svoju novogodišnju šemu posvećuje deci, na nesvakidašnji način i drugačije od drugih i verovatno je jedina tv stanica koja ponoć dočekuje dečjim prazničnim programom.

Iako je ova zima bez snega, u studiju produkcije TV CENTAR ga ima i za sankanje i za grudvanje! U snežnom i bajkovitom ambijentu snima se jedinstven novogodišnji program sa decom koji svake godine obraduje mnogobrojne mališane, ali i njihove roditelje, koji ovaj program setno upoređuju sa nekadašnjim zlatnim dobom televizijskih emisija za decu.

Želja dece da budu deo novogodišnje čarolije je velika, tako da je ove godine u programu učestvovalo blizu 300 mališana iz vrtića, osnovnih, muzičkih, plesnih i dramskih i folklornih škola iz Svilajnca i Lapova. Na setu su pored dece često i zečevi, mačke, guske, psi i jaganjci, pa atmosfera u studiju podseća na onu sa snimanja emisije „Na slovo, na slovo“.

U novogodišnjoj scenografiji, između jelki, lampiona i balona, smeštena je kućica kao iz bajke, sačinjena od slatkiša i mašte. Čega sve na njoj nema, tu su kolači, keksići i čokoladice, pravi  raj za sve mališane koji scenografiji, teško odolevaju, jer deluje vrlo jestivo. Iz šašavo iskrivljenog dimnjaka na kući vije se gust dim, koji se poput neke čarobne magle izdiže iznad scenografije.

[crellyslider alias=“dena_baner_700*140″]

1
2
3
4

foto TV CENTAR

U višednevnoj izradi scenografije, koja podrazumeva sečenje, obradu, lepljenje, farbanje raznovrsnih materijala učestvuju svi, od urednika, preko novinara, organizatora, montažera, realizatora, do direktora.

 „Zahvaljujući danonoćnom zalaganju svih zaposlenih, naših prijatelja i saradnika, uspeli smo da i ove godine napravimo originalan Novogodišnji program. Naši najmlađi gledaoci, pa i oni stariji u Novogodišnjoj noći mogu da pogledaju više od dva sata programa čiji su glavni akteri deca koja govore stihove Duška Radovića, pevaju Ršumove i Čika Jovine pesme, glume i plešu. To danas nije isplativ, ali je za nas veoma vredan poduhvat“, kaže direktor televizije Predrag Todorović.

U najluđoj noći gledaoce TV CENTRA očekuje kolažna emisija „Novogodišnja kiša od slatkiša“ u kojoj  će se smenjivati skečevi, recitacije, muzičke numere, instrumentali, plesne i folklorne tačke, ritmička gimnastika i imitacije. Gledaoci ove lokalne televizije mogu samo da požele da i narednih godina TV  CENTAR nastavi da pravi originalnu i kvalitetnu novogodišnju produkciju.

https://youtu.be/wdOfoS1EFI4https://www.youtube.com/watch?v=TyBJAjNASsAhttps://www.youtube.com/watch?v=sAAn7DHHisAhttps://www.youtube.com/watch?v=9wyPxMJ2wpE&t=114s


BOBOVO spremno za novogodišnju priredbu !!!

02/01/2018