Glumac Mladen Miljković pokreće glumačke talente svog rodnog grada!!!

01/03/2018

Svilajnac- Od studentskih dana glumac Mladen Miljković iz Kušiljeva, organizuje humanitarne akcije i edukaciju mladih ljubitelja glume. Svoju želju da mladim glumačkim talentima pomogne i usmeri ih na pravi put, pokazao je više puta, poslednji put pokretanjem škole glume koja broji 50 članova u okviru omladinsko- amaterskog pozorišta koji je inicirao pod nazivom „Maska“u Svilajncu. Pored svih obaveza koje ima angažovanjem u školi glume, Mladen nastavlja i svoj profesionalni put.

style=“text-align: center;“>foto: NEMANjA FILIPOVIĆ i pr.ar

„Pored svoje profesije koju nikada ne zapostavljam, sebi sam zacrtao i cilj da pokrenem školu glume, ali i da organizujem humanitarne akcije u svom rodnom gradu, jer me to zaista ispunjava. Nisam ni slutio da ću napraviti nešto u Svilajncu što će u budućnosti biti od značaja. Gluma je moj život i profesija.

Tako da pažljivo gledam i biram zadatke koji su veoma kvalitetni i koji će uticati i na moje sazrevanje kao čoveka i glumca“-priča Miljković o svom angažovanju i karijeri.Mladen je do sada igrao u nekoliko reklama, popularnoj seriji Dragoslava Lazića „Zvezdara“, ali i u studentskim filmovima. Pre nekoliko dana na društvenim mrežama osvanula je reklama za Poslonaut aplikaciju gde Mladen tumači lik zabrojanog konobara.


„Snimao sam i uživao u snimanju sa profesionalnom i sjajnom ekipom. Reklamu je režirao i snimio Marko Paunović, producent je Nemanja Đošić, a zvuk Srđan Paković, dok pored mene u reklami igraju i kolege Slobodan Stepić i Marija Pešić. Lik je zanimljiv, igram zabrojanog konobara kome nije mesto u kafiću. Mogu reći da su reakcije publike na moj rad i ulogu veoma pozitivne“- priča Mladen.

Pored snimanja i rada u školi glume, Mladen je angažovan i u Poljoprivredno- veterinarskoj školi sa domom učenika u Svilajncu, gde sa učenicima dramske sekcije priprema predstavu za predstojeću Domijadu. Mladen svim pratiocima njegovog rada poručuje: „Uvek stvaram i pravim velika iznenađenja, gledajte i pratite me na društvenim mrežama i biće zanimljivih likova, gostovanja, emisija, itd“.

Najveće iznenađenje ovaj Svilajnčanin je ostavio za kraj: „U planu je i Maskin pozorišni festival u junu“, otkriva Mladen.

VESTI GRADA SVILAJNAC