Film „LED“ je u Svilajncu pobrao sve pohvale publike!!!

18/03/2018

[views]

Svilajnac- Nedelju dana nakon što je ruski film „Led“ premijerno prikazan u Beogradu, našao se na repertoaru bioskopa mnogih gradova, pa tako i Svilajnca.

foto 3D Mobil cinema

U gradu na Resavi, naišao je na veliko interesovanje mnogobrojne publike, posebno dama, zbog čega je prikazivan dve večeri.
Posebnu pažnju privukla je dobra tematika filma, spoj komedije i melodrame, kao i odlična glumačka podela mladih i starih ruskih glumaca, a velike simpatije pobrao je i naš glumac Miloš Biković koji u filmu igra jednog uspešnog klizača. Priča je inspirisana istinitim događajima, to je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Film je pobrao velike simpatije u Rusiji i Kini, a sale se pune i u drugim krajevima sveta. Ništa manje film nije izazvao oduševljenje i u Resavi: „Ovo je sjajna priča, u isto vreme se i smejemo i plačemo, Biković je odličan, a i mladi ruski glumci nisu za potcenjivanje, svaka čast“, neki su od komentara nakon prvog prikazivanja filma u Svilajncu.

VESTI GRADA SVILAJNAC