NEUMORNI VOLONTERI ŠABAČKOG AZILA !!!

  • Autor: Sara Stojićević

29/07/2020

Šabac-Grupa ljudi, koji pre svega vole zivotinje i bore se za njihove bolje uslove zivota, okupila se i zakoracila u sabačko prihvatilište za pse.Višemesčna borba sa lošim uslovima stanovanja životinja doprinela je stvaranju potpuno drugačije slike.


Foto: Sara Stojićević

– Grupa volontera se okupila kako bi pomogla psima u Azilu. Oni se svakodnevno šetaju, hrane, maze i osećaju pre svega našu ljubav. Svi su poslušni, umiljati i većina njih je dobra na povocu te bi bili divni kućni ljubimci. 

Niko od njih nije zaslužio da živi u malom boksu bez svakodnevne ljubavi. 


Gradska uprava nam je izašla u susret otvaranjem vrata Azila kao i izgradnjom igrališta gde se psi svakodnevno istrčavaju čak i kada mi nismo tu.

Pozivamo sve ljubitelje životinja i ljude velikog srca da svakog radnog dana od 17h do 19h dodju u Azil i zajedno sa nama doprinesu prijatnijem privremenom boravku ljudskim najboljim prijateljima

Foto: Sara Stojićević

 Naš slogan je “Budi prijatelj prijatelju”, reči su Teodore Nikolić, jedne od prvih volontera i devojka koja se svakodnevno svom snagom bori za njihov bolji život.
Volonteri ,na čelu sa Teodorom Nikolić, su za dva meseca udomili više od 50 pasa. Sada, ti psi imaju svoj novi dom, porodicu i konstantnu ljubav i pažnju

VESTI GRADA ŠABAC