U sali paraćinskog pozorišta održana je promocija knjige Arhimandrita mr Alekseja Bogićevića „Priče iz nezaborava“!!!

 

  • Autor: Danijela Stojanović

17/12/2017

Paraćin- 16.12. je u sali paraćinskog pozorišta održana promocija knjige Arhimandrita mr Alekseja Bogićevića „Priče iz nezaborava“.

ojom lepom rečju promociju su otvorili prof Ankica Stevanović i protojerej Bratislav Djordjević. Za njima je crkveni hor dodao notu duhovnosti i uveo nas u priču.

U knjizi otac Aleksej opisuje svoje, za nekog neobične, dogadjaje, kao i susrete sa ljudima koji se uprkos velikim iskušenjima nisu odrekli Boga.

Želeo je da ove dogadjaje, koje čovek ne može da objasni, a koji su se dogodili, sačuva od zaborava, jer, kako kaže, zaborav je odsustvo ljubavi.

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!


DACA3
DACA6
DACA7
DACA9
DACA10
DACA11
DACA81

Svojim muzičkim izvedbama dodatnu draž promociji dali su i učenici O.Š. „Radoje Domanović“: Vojislav Djordjević, Boris Marković, Sofija Simonović i Djurdjija Todorović.

Svaku izvedbu propratio je gromoglasni aplauz, a malena Djurdja nas je toliko osvojila svojim glasom da smo je zamolili da za kraj otpeva još jednu, Božićnu pesmu.

Nakon promocije, u holu pozorista održan je AGAPE (trpeza ljubavi) gde smo se uz posluženje družili sa Arhimandratom.

Kroz muziku, priču i pesmu promocija se pretočila u sobranije, što je i sam Arhimandrat rekao nakon promocije – „Svi smo bili u jednom duhu“, a što je nemoguće opisati rečima. Treba doživeti.

ostale vesti iz Paraćina>>OVDE

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA PARAĆIN