Srpska Fabrika Stakla u Paraćinu – još uvek bez zvaničnog rešenja!!!

27/01/2018

Paraćin-Privredni sud u Kragujevcu je 18. januara doneo odluku o uvođenju stečaja u Srpsku fabriku stakla, ali u APR-u se fabrika još uvek vodi po starom sa Nebojšom Bogdanovićem kao generalnim direktorom, dakle promena nema, kao što nema ni rešenja o stečaju na elektronskoj oglasnoj tabli suda, niti je rešenje stiglo u Fabriku.

style=“text-align: center;“>foto youtube print screen

Pokušaj da se u Privrednom sudu sazna zašto rešenje nije objavljeno i koje je obrazloženje za uvođenje stečaja je propao, jer niko sem zamenika portparola nije mogao da da tu informaciju, a ovaj je stalno bio odsutan. Predstavnik grupe radnika poznate pod nazivom „Otpušteni sa Fejsbuka“, Dragan Dinić kaže da postoji sumnja da je to neočekivano i bez tražene dokumentacije doneto rešenje o stečaju zapravo u funkciji odvraćanja radnika od tužbi za poništenje rešenja o otkazu, donetih posle prvog uvođenja stečaja 20. septembra.

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!

Istekao je rok u kome radnici mogu da tuže, a valjda se uskoro može očekivati i objavljivanje rešenja o stečaju, na koje postoji mogućnost žalbe u roku od osam dana.

VESTI GRADA PARAĆIN