ŠKOLA U DONJEM VIDOVU spremna za novu školsku godinu

  • Autor: Danijela Stojanović

01/09/2018

[views]

Paraćin-D.Vidovo- Da je škola da se voli i da briga o uslovima rada pokazuje brigu o deci koja je pohađaju svojim postupkom pokazali su  zaposleni u OŠ „Radoje Domanović“ u Donjem Vidovu.

Foto: privatna arhiva

Deo letnjeg raspusta koji je svakako predviđen za odmor ovi vredni ljudi proveli su radno. Na ideju o renoviranju škole došla je učiteljica Slađana Lukić Stevanović koja je i poverenik škole. Ideju su prihvatili i rame uz rame sa njom realizovali učiteljice Vesna Antić, Gorica Živković i Zorica Blagojević i pomoćni radnici Ruža Dimitrijević, Dragan Cvetković i Bojan Veljković.

„Naoružani“ polikolorom, valjcima i dobrom voljom izmestili su i okrečili biblioteku i preuredili knjige, izmestili su i okrečili kabinet za informatiku i okrečili su i jednu učionicu. Sada se iskreno nadaju i nekom donatoru da bi se knjižni fond povećao.

zdrava.h555_720 (600 x 140)
zdrava hrana21 ) (600 x 140)

Bolji uslovi rada svakako će obradovati kako učenike ove škole tako i njihove roditelje. „Slike uređenih prostorija sam videla na fb stranici škole i vrlo prijatno sam iznenađena.

 Učiteljice u toj školi stvarno daju sve od sebe da đaci u njoj imaju sve što im treba. 

One su i prošle godine same okrečile sve hodnike u školi i donele razno cveće i još mnogo toga i to je stvarno za svako poštovanje. Mislim da se i direktor škole stvarno trudi da sve bude kako treba.“ – rekla nam je gospođa Dragana Simić, majka učenice ove škole. 

Kad ima volje ima i načina. Sve pohvale za ovaj gest i nadamo se da će se ubrzo javiti i donatori knjiga. Svim učenicima želimo uspešnu školsku godinu.

VESTI GRADA PARAĆIN