Šesti Salon vina u Paraćinu!!!

01/03/2018

Paraćin- Ova manifestacija, pod okriljem opštine, a pogotovo Turističke organizacije Paraćin, nastavlja plemenitu misiju širenja vinske svesti u svom okruženju.

trong>Hotel Petrus, svakako turistička ikona regije i na neki način jedan od najprepoznatljivijih simbola grada ugostiće preko pedeset znamenitih i etabliranih vinarija iz zemlje, uz drage gostujuće vinarije iz inostranstva. Ovajdogađaj je prošle godine (2017) u svom premijernom kvalitativno i kvantitativno ekspandiranom ruhu, postavio Paraćin na jednu od najznačajnijih mapa trenutno u zemlji. U pitanju je mapa važnih vinskih događaja.

Šansa koja se pružila, iskorišćena je do objektivnog maksimuma, pa možda i za koji pedalj preko toga. Ovogodišnji salon se stoga očekuje sa velikim nestrpljenjem i produktivnim entuzijazmom. Za dosezanje ovakvog kredibiliteta, sličnim manifestacijama je bio neophodan višegodišnji trud.

Turistička organizacija Paraćin se munjevito, sa samo jednim profesionalnim salonom ucrtala na kalendar važnih vinskih događaja. Ovogodišnji salon će posetiti i veliki broj eminentnih ugostiljelja iz šire okoline, a ima najava i organizovanog dolaska publike iz nekoliko okolnih gradova. Svi uslovi za jednu veličanstvenu vinsku manifestaciju postoje. Prošle godine se nekoliko hiljada posetilaca u to uverilo.

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!Na salonu će publika biti u mogućnosti da degustira nekoliko stotina različitih vina, nastalih od autohtonih, domicilnih, novostvorenih i inostranih sorti. Za autohtone i novostvorene kod nas, dan ranije će biti upriličeno posebno takmičenje. I ove godine će poseban akcenat biti stavljen na prokupac, ponos srpskog vinarstva! Organizator (TO Paraćin) i selektor (Nenad Andrić – Vinovnik) rade na tome da paraćinska publika i njihovi dragi gosti, ponovo budu u prilici da probaju što veći mogući broj različitih vina.

Svi su dobrodošli, sa posebnim akcentom na one koji su skeptični po pitanju vina, a naših vina posebno. Najlakši način da se razuvere i da shvate kako srpske vinarije gotovo sprintom jure same visine svetskih vinskih kvaliteta je da posete salon u Paraćinu. 

Svako ko ne dođe, biće u prilici da se godinu dana kaje.

Hotel Petrus, deseti mart, tačno u podne! Vidimo se…

VESTI GRADA PARAĆIN