Sa prvim danima januara u paraćinski bioskop stižu odlični filmovi puni AVANTURA!!!

  • Izvor: Kulturni centar Paraćin / D.S.

01/01/2018

Paraćin- Prve dane ove godine iskoristite da se odmorite i prošetate do paraćinskog pozorišta i odgledate odlične filmove, po izboru, slatkog Cocoa sa decom ili vrhunske filmove Džumandži i Kolovrat sa društvom.

      KOKO 3D (sinhronizovan)

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznat šarmantnog prevaranta i zajedno će krenut na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istnu koja stoji iza Migelove porodične istorije.

Pozorište Paraćin, filmske projekcije

ČETVRTAK 4. januar 2018.

Film počinje u 16 časova

Cena karte 250 dinara. Kontakt telefon 062 447702.

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!


[crellyslider alias=“dena_baner_700*140″]

ruski film (720 x 306)
cocofilm (650 x 290)
jumanji_1 (700 x 435)_renamed_5740

   Džumandži: Dobrodošli u džunglu 3D

U potpuno novoj filmskoj avanturi DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU, četvero tinejdžera naći će se u neverovatnom Džumandži svetu.

Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igricu za koju do tada nisu čuli (Džumandži),   koja će ih uvući u zabavan svet džungle i zbog koje će postati avatari prema sopstvenom izboru. Spenser će postati štreberski istraživač (Dvejn Džonson), sportista Fridž će postati pravi Ajnštajn (Kevin Hart), popularna devojka Betani će postati sredovečni profesor (Džek Blek), a krhka Marta  će se pretvoriti u neustrašivog ratnika (Karen Gilan). Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Džumadži ne igra – već preživljava. Kako bi pobedili igru i vratili se u stvarni svet, moraju da prođu najopasniju avanturu života, otkriju šta je Alan Paris ostavio iza sebe pre 20 godina i promene način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatvoreni u igri zauvek.

IZVORNO IME: Jumanji: Welcome to the Jungle

REDITELJ: Jake Kasdan

ŽANR: akciona avantura

ULOGE:Dwayne JohnsonKaren GillanKevin HartJack Black

TRAJANJE FILMA: 119 minuta

GODINA: 2017

Pozorište Paraćin, filmske projekcije

ČETVRTAK 4. januar 2018.g.

Cena karte 250 dinara.  Kontakt telefon 062 447702

Početak filma je u 18 časova

 

             LEGENDA O KOLOVRATU

U 13. veku mongolske ratne horde i njihov vođa Batu Khan kontrolisali su većinu sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Ipak, njihove planove kvari mali odred snažnih junaka na čelu sa misterioznim hrabrim ratnikom. Film donosi očaravajuću priču o legendarnoj borbi iz bogate ruske istorije u kojoj 17 neustrašivih ratnika brani svoju zemlju od hiljada dobro obučenih vojnika. Ovo je priča o hrabrosti, izdržljivosti i požrtvovanosti za svoju zemlju.

Originalni naslov: Kolovrat
Početak prikazivanja filma: 04.01.2018
Dužina trajanja filma: 117 min
Država/Godina: RUS/2017
Žanr: akcija, istorijski
Glumci: Ilya Malakov, Aleksey Serebryakov, Aleksandr Ilin
Režiser:

Dzhanik Fayziev, Ivan Shurkhovets

Pozorište Paraćin, filmske projekcije, ČETVRTAK 4. januar 2018.g.

Cena karte 250 dinara. Kontakt telefon 062 447702

Početak filma je u 20 časova

ostale vesti iz Paraćina>>OVDE

NAJNOVIJE VESTI

VESTI GRADA PARAĆIN