Raspored upisa predškolaca po selima u opštini Paraćin!!!

10/05/2020

Upis dece rođene od 1. marta 2014. do 1. marta 2015. godine, za pripremni predškolski program u selima paraćinske opštine, zbog aktuelne epodemiološke situacije organizovan je tako što vaspitači dolaze u seoske škole, po rasporedu objavljenom na zvaničnoj fejsbuk stranici Predškolske ustanove „Bambi“.

Prijem dokumentacije i popunjavanje obrazaca, danas je sprovedeno u Stubici, Raševici i Sikirici. 19. maja, od 9 do 13 sati, na redu su Donja Mutnica, za decu iz ovog sela, Gornje Mutnice, Klačevice i Lešja, u isto vreme i Buljane, gde se upisuju i deca iz Šaludovca.

U Trešnjevici i Gornjem Vidovu upis će trajati od 8 do 12, u Čepuru od 9 do 13, a u Izvoru od 9 i 30 do 13 i 30. U sredu 20. maja na redu je Popovac, u četvrtak, 21. maja, Busilovac, Drenovac, Donje Vidovo, a u petak Svojnovo i Potočac.


Od dokumentacije potrebni su izvod iz matične knjige rođenih i fotokopija lične karte roditelja, dok će lekarsko uverenje, roditelji obavezno morati da dostave do kraja avgusta.

Upis će do petka biti organizovan u svim selima u kojima ima predškolskih grupa. Deca iz sela u kojima ih nema ili si roditelji propustili dolazak vaspitača, upisuju se u vrtiću Kolibri, u gradu, gde je za to, u skladu sa preventivnim merama, otvoren poseban šalter.

VESTI GRADA PARAĆIN