Posle skoro tromesečnih radova po projektu rekonstrukcije i adaptacije gradske Apoteke u Paraćinu,ona se vraća na svoju adresu!!!

02/04/2018

[views]

Posle skoro tromesečnih radova po projektu rekonstrukcije i adaptacije gradske Apoteke Paraćin, sredstvima obezbeđenim u saradnji sa republičkom Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima, Apoteka se vraća na svoju adresu.

style=“text-align: center;“>foto printscreen

Osim što su kroz projekat rešeni dugogodišnji problemi dotrajalih instalacija koje su u velikoj meri oštetile objekat, celokupan prostor je značajno izmenjen. U praktično novom objektu paraćinske Apoteke nema šalterskih barijera, prostor je opremljen nameštajem koji podržava novu tehnologiju rada, čija je primena u zemljama Zapadne Evrope obavezna po zakonu, a u Srbiji se primenjuje u manje od tri odsto apoteka.

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!Prvi korak u atomatizaciji, omogućiće brži rad sa korisnicima i sprečiti greške u izdavanju lekova, što obezbeđuje pružanje kvalitetnijih usluga i ponude preparata, u svrhu promocije zdravlja i prevencije bolesti.

VESTI GRADA PARAĆIN