PORODICA PETROVIĆ dočekala bolje dane !!!

  • Autor: D.S./S.P.

11/12/2019

Paraćin-Klačevica- Zahvaljujući organizaciji Srbi za Srbe i svim ljudima koji su se pridružili akciji prikupljanja sredstava, porodica Petrović iz Klačevice dobila je novu kuću. Obišli smo porodicu malog velikog borca Aleksandra Petrovića, koji je svojom voljom i borbom protiv artrogripoze postao sinonim za hrabrost.


Ovaj dvanaestogodišnjak pravi svoje prve stabilnije korake, za njega predaja ne postoji.-„Odakle da počnem“, progovara Aleksandrova majka Merima. „Mnogo toga se desilo. Zahvaljujući dr Dimitriju Popkovu Aleksandar je pregurao operacije.  


Vežba da hoda, bori se kao i do sada. Odlazimo redovno na kontrole, postoji mogućnost još jedne operacije kolena da bi mogao više da savija nogu. Iskreno se nadam da će vežbom uspeti da postigne i to. Najteže je prošlo.

Takođe želim, u ime svih nas, od srca da se zahvalim Organizaciji Srbi za Srbe, Milanu Mošorincu, tebi Daco, kao i svim ljudima dobre volje koji su se borili kako za Acu, tako i za naš bolji život. U novoj kući je prelepo. Svako ima svoj kutak, deca su presrećna. Još uvek mi je sve pomalo nestvarno.“

 -„Trkaćemo se nas dvoje uskoro!“ – sa osmehom dovikuje Aleksandar našoj novinarki Daci, kojoj je na početku poznanstva i, možemo reći zajedničke borbe, to i obećao. 
Ali najveća sreća je kada 
osetite  zagrljaj i sreću jednog dvanaestogodišnjaka a njegov osmeh i sreca na licu govore  više od 1000 slika, a tu radost osetila je naša novinarka naseg portala MEDIA PS– Danijela Stojanović 

zdrava.h555_720 (600 x 140)
zdrava hrana21 ) (600 x 140)
VESTI GRADA PARAĆIN