Paraćinski kulturni centar kao i Baletski studio M pridružili su se akciji prikupljanja novca za malu Milu!!!

  • Autor: Opština Paraćin-Studio M-P.Ž.

05/12/2018

Paraćin-Trogodišnja Mila Radojlović otputovala je u Švajcarsku na operaciju i dalje lečenje, iako suma novca nije skupljena, jer je bilo veoma hitno da ode na lekarske preglede i dalji tretman koji će dovesti do njenog izlečenja.

rong>Zbog toga su se njeni sugradjani organizovali, pa su nakon KUD-a ABRAŠEVIĆ se ovoj divnoj devojčici poželeli da svojim koncertima i izložbom poželeli da se pridruže i Kulturni centar Paraćin i Baletski studio M. Oni su se pridružili obimnoj akciji sakupljanja novca za lečenje trogodišnje Mile Radojlović, koja boluje od retke vrste tumora na mozgu i neophodna joj je operacija u Švajcarskoj.

zdrava.h555_720 (600 x 140)
zdrava hrana21 ) (600 x 140)

Četrdeset paraćinskih umetnika je odlučilo da svoje radove, izložene na Novogodišnjem prodajnom salonu, ponudi na aukciji, po najmanjoj ceni od 4 hiljade dinara, koja će biti održana u utorak, 5. februara, u galeriji Kulturnog centra. Sav prikupljen novac namenjen je Milinom lečenju i građani su pozvani da se uključe – da pomognu i istovremeno postanu vlasnici originalnog umetničkog dela. A 6. februara u 18 časova  Baletski studio M igra humanitarni koncert za Milu u sali paraćinskog Pozorišta.Devojčice i devojke Baletskog studija M igraju celovečernju predstavu u dva čina Krcko Oraščić.

VESTI GRADA PARAĆIN