Održana je dodela priznanja najboljim sportistima i sportskim ekipama opštine Paraćin!!!

  • Autor / foto : Milivoje ilić

24/02/2018

Paraćin, 22. Februar 2018. – Na prigodnoj svečanosti uručena su priznanja najboljim sportistima i sportskim ekipama. Organizator svečanosti i izbora Sportski savez opštine, potrudio se da svečanost ima i notu glamura uz pomoć balerina iz Baletskog studija M, plesača DC tima I gimnastičarki – ritmičarki.

trong>Najbolji sportista je košarkaš Dušan Jovanović, najbolja seniorska ekipa medju ženama su košarkašice OKK Paraćina, dok je naj seniorska ekipa odbojkaša OK Borac. Najbolji najmlađi sportista je Ilija Šošić je plivač Delte, a kod pioinirki najbolja je gimnastičarka Anđela Stevanović. Košarkašica Jelena Radojković je najbolja kadetkinja, dok je u juniorskoj konkureniji najviše glasova žirija dobio šahist ŠK Paraćin, Petar Petrović. Najbolja mlada ekipa su košarkašice KK Paraćin.

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!Dodeljena je i nagrada najboljem sportisti veteranu, stonoteniseru Sretenu Iciću. Priznanje za najboljeg sportskog radnika u prošloj godini dobio je Željko Banovića iz Saveza školski sport. Priznanje za doprinos u razvoju sporta u Paraćinu, posthumno je dodeljeno Životi Radovanoviću trener košarkašica.

VESTI GRADA PARAĆIN