NAPAD NA ATLETIČARE U PARAĆINU…!!!

  • Autor: Danijela Stojanović

28/12/2018

[views]

Paraćin-Kako nam je javio trener AK SFS Borac, Danijel Nikolić, juče oko 18 sati na stadionu SFS Borac 5 NN lica u vidno alkoholisanom stanju fizički su napali maloletnog člana Atletskog kluba M.A. (15) i njegovog trenera Srboljuba Nikolića (72).

style=“text-align: center;“>foto Danijel Nikolić

Maloletni M.A. je zadobio par udaraca po telu i udarac pesnicom u predelu glave, dok je njegov trener za dlaku izbegao možda i kobni udarac u glavu.Napad se nastavio i na ostale članove kluba koju su bili u svojim prostorijama, a koji su takodje maloletni, T.P. (12), A.N.(12) i T.LJ.(12).Zatvoreni u prostoriju kluba četvoro maloletnih članova sa svojim trenerima mogli su da vide i čuju udaranje motkom u vrata prostorije od strane pijanog počinioca napada. Kada su se na stadionu pojavili članovi drugog spotrskog kluba počinioc je pobegao.Intervenisala je lokalna policijska patrola,koja će nakon pregledanja video snimaka sa sigurnosnih kamera imati nesto više informacija o počiniocima.

zdrava.h555_720 (600 x 140)
zdrava hrana21 ) (600 x 140)

„Obavešten je i direktor sportskog centra, a u ponedeljak će biti upućeno i pismo predsedniku Opštine Paraćin i predsedniku Skupštine Opštine Paraćin, kako bi videli na koje načine možemo zaštiti pre svega decu koja su članovi našeg kluba od ovakvih stresnih scena i trauma i kako bi povećali bezbednost svih korisnika sportskog centra Borac.“ – rekao nam je Danijel Nikolić.Nakon napada maloletni M.A. je sa svojim ocem i trenerom otišao u  službu hitne medicinske pomoći, dok je ostalih troje članova kluba vidno potreseno u pratnji drugog trenera otišlo bezbedno svojim kućama.„Nas kao sportski klub interesuje samo kada će neko reagovati i uzeti u zaštitu ne samo našu već i ostalu decu, članove drugih klubova od ovakvih pijanih i bahatih pojedinaca“- izjavio je Danijel.

VESTI GRADA PARAĆIN