Mala saksofonistkinja Kristina Vasić iz Paraćina večeras nastupa u superfinalu Virtuoza V4+ !!!

  • Autor, foto MEDIA PS / B. V.

14/12/2020

Večeras u 21:45 h na kanalu RTS2 veliko finale (superfinale) Virtuoza V4+. Mala Kristina Vasić Kika je došla do poslednjeg stepenika i boriće se za pobedu.


Ne tako davno bila su 62 kandidata iz Srbije, a Kika je savladavala stepenik po stepenik, prebrodila svaku eliminacionu rundu. „Ono što je u početku bio samo san i naizgled nemoguća misija, sada je java koju sanjamo svi svakog petka uveče. Ostao je poslednji stepenik, onaj najteži. Samo njih dvoje, Kristina i Vuk, a pobednik može biti samo jedan. I čije god ime maestro Plasido Domingo da izgovori večeras, Kika je već nadmašila sva očekivanja, oduševila žiri i publiku, i pokazala da su čuda moguća i da se snovi ostvaruju ako veruješ i vredno radiš.  Ostaće zlatnim slovima upisano da je u prvoj međunarodnoj sezoni Virtuoza V4+ nastupila najmladja nagrađivana saksofonistkinja Kristina Vasić sa samo 8 godina i da ih je sve oduvala“, napisao je Kikin otac Boban na svom fb profilu.

Kika je predstavljala sebe i svoju porodicu, Srbiju, Paraćin, svoju muzičku i osnovnu školu kao i svu decu koja sviraju neki instrument i maštaju da budu na tako velikoj sceni i pokazala da se snovi ipak ostvaruju.

VESTI GRADA PARAĆIN