Krivična prijava zbog ubistva komšijskog psa!!!

  • Autor: Danijela Stojanović

09/02/2018

Paraćin, Ratare-Saša i Marina Krstić, vredni i miroljubivi ljudi sa svojom porodicom i ljubimcem Bonijem žive na kraju sela Ratare kod Paraćina.

style=“text-align: center;“>foto privatna arhiva

Boni je bio miran pas, omiljen i deci i komšijama jer nikada nije pokazao agresiju. Kao i svakog, i tog sedmog februarskog jutra Marina je pustila Bonija iz boksa i otpočela jutarnje obaveze. Na nesreću, vetar je otvorio kapiju i Boni je potrčao za lutalicom ka obližnjim njivama. Marina je odmah krenula za njim pozivajući sinove da joj pomognu da vrate psa u dvorište. I kako kaže, sve se odigralo munjevitom brzinom. Dok je trčala ka psu koji se u njivi zaigrao sa drugim psima začula je 2 pucnja.

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!


Uzela je psa povređenog u glavu i odmah ga odvezla veterinaru. Veterinar je pozvao sup a zatim su stupili i u kontakt sa Udruženjem za zaštitu životinja „Silvan“ Paraćin koje je u osnivanju i koje im pruža stručnu pomoć i podršku da bi sve proteklo u okviru zakona, s obzirom da je i policijski uviđaj pokazao da je na psa pucano iz komšijskog  dvorišta i da niko nije bio ugrožen zbog izlaska psa na ulicu, odnosno njivu u kojoj nije bilo ljudi. Oružje iz kog je pucano je oduzeto.

VESTI GRADA PARAĆIN