Danas počinje takmičenje u Paraćinu-IGRAJ ZA ŽIVOT – IZABERI SPORT – „S P O R T S K A Z I M A“!!!

01/02/2018

Paraćin-U nameri da predškolcima, osnovcima i srednjoškolcima tokom letnjeg i zimskog raspusta ponudi sport kao najbolji izbor za slobodno vreme, Sportski savez opštine Paraćin je tokom 2003. godine izradio obiman projekat sportsko – rekreativne manifestacije “Sportsko leto” koji je iste godine po prvi put realizovan a iz njega je – na zahtev dece 2007. godine proizašla i “Sportska zima”.

trong>Manifestacija “SPORTSKA ZIMA“ realizuje se 9. godina.
IX po redu “Sportska zima“ počinje obilaskom škola na selu od strane saradnika saveza i prikupljanjem prijava za takmičenja. Zatim slede takmičenjima na selu zatim i u gradu koja traju za vreme zimskog školskog raspusta.
Deci su ponuđeni besplatni svakodnevni sportski sadržaji – takmičenja: u malom fudbalu, odbojci, basketu, stonom – tenisu, šahu. Za decu predškolskog uzrasta organizovane su “ZIMSKE IGRARIJE “, organizuju se akcije “Svi na sneg!“, turnir košarkaša u kolicima, rad na klizalištu u centru grada i dr. Manifestacija okupi preko 2000 učesnika od čega 1700 u proseku za samo 15 dana!

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!

ssp3
ssp2
ssp4

Foto sportski savez opšt. Paraćin

Ovim sadržajima treba dodati i manifestacije klubova koje su tradicionalne, koje realizuju sportske organizacije nezavisno od gore pomenutih sadržaja, sastavnih delova “Sportskog leta“ i “Sportske zime“.

Sportski savez opštine Paraćin vas još jednom poziva da se prijavite i uzmete učešće u XI „Sportskoj zimi“. Prijave preko sajta Sportskog saveza ili na licu mesta kod predstavnika Sportskog saveza moguće su do početka takmičarskog dela manifestacije.

Link za prijave na sajtu: 

http://www.sportskisavezpn.org/prijava.php 

 

VESTI GRADA PARAĆIN