RADI SE REKONSTRUKCIJA KANALIZACIONE MREŽE NA CELOM LIMANU 1

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor, foto: Andrea Dobrosavljević

Novi Sad-U blizini rektorata Univerziteta u Novom Sadu i Filozofskog fakulteta u toku su radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže na Liman 1.

Kada će biti gotovo i šta se zbiva su česta pitanja studenata koji svakodnevno prolaze tim putem kako bi stigli do pomenute visokoobrazovne ustanove.

U pauzi između predavanja smo obavili kratak razgovor sa jednim od radnika, a ono što je istaknuto kao važno za znati možete pročitati u narednim redovima.

Radovi su počeli 17. decembra prošle godine, da bi im završni rok bio početak 2024. godine. Na pitanje da li će se do tada stići i sve završiti, moj sagovornik je sa samopouzdanjem rekao da veruje završetku radova do predviđenog roka. Uslovi pod kojima rade su, po rečima sagovornika, skroz korektni i zadovoljavajući, a na pitanje o zamerkama odgovor nisu imali, sve je za sada kako treba.

Ono što je važno napomenuti jeste to da građani malo više obrate pažnju na samo gradilište, da obrate pažnju kuda idu automobilima i da više povedu računa o saobraćajnim znacima jer je obeleženo da je gradilište i da su radovi u toku.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

EKONOMIJA SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA NOVI SAD