Predavanje katoličkog teologa Gorana Šarića na temu „BRICS i nova geopolitička arhitektura svetaˮ i Promocija časopisa „NUR” Kulturnog centra IR Iran

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: KC NS

Predavanje katoličkog teologa Gorana Šarića na temu „BRICS i nova geopolitička arhitektura svetaˮ 29. avgusta u 20.00 časova na Jutjub kanalu Kulturnog centra Novog Sada.

Teolog Goran Šarić završio je osnovne i master studije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu, Filozofsko-teološki smer. Studirao je i na protestantskom ATF-u. Autor je naučnih članaka u raznim publikacijama. Bio je recenzent nekoliko knjiga i učesnik međunarodnih naučnih konferencija.

Vodio je arheološke ekspedicije od Alpa do Crnog mora. Dugi niz godina bavi se multidisciplinarnim proučavanjem istorije Balkana i obilazi arheološke lokalitete po celom svetu.

Promocija časopisa „NUR” Kulturnog centra IR Iran održaće se 31. avgusta u 18.00 časova u klubu „Tribina mladih” Kulturnog centra Novog Sada.

Na predstavljanju novog broja časopisa NUR, govoriće ataše za kulturu i direktor Kulturnog centra IR Irana gospodin Amir Purpezešk, i urednik časopisa NUR gospodin Aleksandar Dragović. Biće prikazana dva kratka filma o Iranu, posluženi čaj i pistaći. Dobro došli!

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA NOVI SAD