Fudbalski klub „Vojvodina“ ove godine proslavlja jubilarnih 110 godina postojanja

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Andrea Dobrosavljević

Fudbalski klub ,,Vojvodina’’ ove godine proslavlja jubilarnih 110 godina postojanja.

No, pre čitave euforije oko velike proslave, prvo ide obaveštenje o jednom lepom događaju, a to je druženje sa igračima koje će biti održano u nedelju na Trgu slobode u 18 časova u Novom Sadu.

Kako dešavanja ovog tipa nema na svakodnevnom nivou, dragi Vojvodinaši i Vojvodinašice, ovo vam je jedinstvena prilika da upoznate igrače voljenog vam kluba, kao i da se sa istima i fotografišete i družite.

Takođe, svi koji budu došli, biče u prilici da dobiju pozivnice za specijalnu proslavu jubilarnog 110. rođendana ovog kluba koji će se obeležiti u sredu, 6. marta.

Pozorišni trg će u sredu imati poseban povod za veličanstven izgled i sjajnu atmosferu, a sve zahvaljujući proslavi koja nam sledi. Plato ispred Srpskog narodnog pozorišta će sa početkom u 19 časova svim prisutnima ostati u dugom sećanju zbog programa koji će ulepšati sam prostor, a to je prenos Svečane akademije kao i koncert novosadskog Big Benda.
Dođite u što većem broju kako bi zajedno proslavili uspeh višedecenijskog postojanja kluba, kako bi se družili i stvorili neke nove zajedničke uspomene!
„Mi smo jedno, to je naša snaga“.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA NOVI SAD