Zbog velikog interesovanja publike Kerber će nastupiti pred Jagodincima dva puta !!!

  • Izvor: PR tekst

05/12/2018

[views]

Jagodina-Ogromno interesovanje publike za akustični koncert u Jagodini i veliki broj onih koji su ostali bez karata su razlog zbog kojeg će legendarni rok sastav Kerber održati dva koncerta u Kulturnom centru Jagodine 15. decembra! 

trong>Veliki broj Jagodinaca je ostao bez svojih karata za koncert u 21h koji je rasprodat, ali imaće drugu priliku, pre svih ostalih, moći će da čuju i vide Kerber od 18 sati.

Nakon unplugged koncerata u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Knjaževcu i Aleksincu, nastup bez struje i u Jagodini, čak dva puta, na zahtev publike koja je razgrabila karte za prvi najavljeni koncert. Nakon mnogo godina Kerber će nastupiti pred publikom u Jagodini sa gudačkim orkestrom i pesmama u potpuno drugačijem aranžmanu.

Hitovi poput Ratne igre, Nebo je malo za sve, Bolje da sam druge ljubio, Mama tata i drugi, ovoga puta u unplugged aranžmanu!

Bend je najavio da će ovo svakako biti dva veoma posebna koncerta, pošto unplugged podrazumeva neku drugačiju emociju. Uz violine, ksilofon, kontabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme izvedene na nešto drugačiji način.

Vidimo se 15. decembra u akustičnoj atmosferi Kulturnog centra Jagodina.

Ulaznice za koncert u 18h se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra Jagodina, a cena ulaznice je 1000 dinara.

VESTI GRADA JAGODINA