U jagodinski bioskop stiže razigrani Koko, opasna Moli i drevna legenda o Kolovratu!!!

10/01/2018

U januaru, kada prodju doček i sva slavlja, jaka hrana, piće, galama,ljudi su željni da se  malo opuste. Kako? Naravno uz šetnu do bioskopa.

m>         Film VELIKA IGRA

Jagodinski bioskop od 11. – 17. januara 2018.g.

Početak projekcije je od 18.00 časova

Cena karte je 300 dinara

Istinita priča o poker princezi, Moli Blum (Džesika Častejn), koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre celu jednu desceniju. Moli je bila skijašica koja je postala konobarica nakon neuspešne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna običnim poslom pokrenula je ilegalnu kockarnicu koju su posećivali slavni glumci i velike face s Vol Strita. Njeni igrači su bili filmske zvezde, poznati sportisti, poslovnjaci i ruska mafija. Moli je uspešno vodila posao sve dok joj usred noći na vrata nisu upali FBI agenti. Jedini saveznik joj je bio njen advokat Čarli Džefi, koji je otkrio da je Moli puno više od onoga što se pisalo o njoj.

Rediteljski prvenac Arona Sorkina, dobitnika nagrade Oskar, scenarista filmova “Društvene mreže”, “Stiv Džobs”, “Igra pobednika” i “Malo dobrih ljudi”.

Originalni naslov: Molly’s Game
Početak prikazivanja filma: 04.01.2018
Dužina trajanja filma: 140 min
Država/Godina: USA/2017
Žanr: biografski, drama
Glumci: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Chris O’Dowd
Režiser: Aaron Sorkin

cocofilm-650-x-290-210x140
ruski-film-720-x-306_renamed_1473

                 KOKO 3D (sinhronizovan)

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznat šarmantnog prevaranta i zajedno će krenut na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istnu koja stoji iza Migelove porodične istorije.

Jagodinski bioskop- 11.- 17. januar 2018. g.

Početak filma je od 16 časova

Cena karte 300 dinara

                         LEGENDA O KOLOVRATU

Jagodinski bioskop, od 11. do 17. januara

Početak filma je u 20 časova

Cena karte je 300 dinara

U 13. veku mongolske ratne horde i njihov vođa Batu Khan kontrolisali su većinu sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Ipak, njihove planove kvari mali odred snažnih junaka na čelu sa misterioznim hrabrim ratnikom. Film donosi očaravajuću priču o legendarnoj borbi iz bogate ruske istorije u kojoj 17 neustrašivih ratnika brani svoju zemlju od hiljada dobro obučenih vojnika. Ovo je priča o hrabrosti, izdržljivosti i požrtvovanosti za svoju zemlju.

Originalni naslov: Kolovrat
Početak prikazivanja filma: 04.01.2018
Dužina trajanja filma: 117 min
Država/Godina: RUS/2017
Žanr: akcija, istorijski
Glumci: Ilya Malakov, Aleksey Serebryakov, Aleksandr Ilin
Režiser: Dzhanik Fayziev, Ivan Shurkhovets
VESTI GRADA JAGODINA