U jagodinski bioskop stiže PUTNIK, sa PEĆINCIMA u 50 NIJANSI!!!

  • Izvor: KC Jagodina

10/02/2018

                                   Film: PUTNIK

Majkl je porodični čovek i prodavac osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vozom. Jednog poslepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim ličnim pitanjima. Majkl, kojeg tumači Lijam Nison, susreće se s ponudom koju ne može da odbije pa biva prisiljen da identifikuje skrivenog putnika, uljeza na svom vozu, pre poslednjeg zaustavljanja. U bici s vremenom on pokušava da razreši nametnutu zagonetku. Uskoro shvata da je nesvesno namamljen u kriminalnu zaveru i da potpomaže smrtonosni plan koji počinje da se odvija pred njegovim očima. U Majklovim rukama je sudbina njegove porodice i svih putnika u vozu, a u pitanju je igra života i smrti.

Ovaj intenzivni, inteligentni akcioni triler na velike ekrane donosi pravu filmsku poslasticu za sve ljubitelje kvalitetne kombinacije misterije, napetosti i akcije. Napeta filmska priča o biznismenu koji je uhvaćen u kriminalnim radnjama, jednog naizgled običnog dana, kada se vraćao kući sa posla.

Originalni naslov: The Commuter
Dužina trajanja filma: 104 min
Država/Godina: USA/2017
Žanr: triler, akcija
Glumci: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill
Režiser: Jaume Collet-Serra
Distributer: Taramount film

Projekcije su od 10. do 14. februara

Početak filma je u 18.00 časova

Cena karte 300 dinara

trong>Film  50 NIJANSI – OSLOBOĐENI 

Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! „Pedeset nijansi – Oslobođeni” premijerno 7.februara od 20 časova krasiće sve bioskopske dvorane Cineplexx. Reditelj I ovog nastavka je Džejms Foli, dok scenario i ovoga puta ponovо potpisuje Nail Leonard.
Ana Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu „Pedeset nijansi – Oslobođeni“ nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće i u scenama sa luksuznog medenog meseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.

Žanr: Erotski, drama
Traje: 105 min. 

Termini: sreda, 14. februar projekcije od 20.00 i od 22.00. Ostalim danima samo od 20.00.

Posebno iznenađenje za sve gledaoce filma na Dan zaljubljenih, 14. februara

Cena karte 300 dinara

kr1
kr3 (700 x 294)


                                Film    PEĆINCI 3D

Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

Žanr: Animirani, porodični, komedija Traje: 89 min. 

U bioskopu od 12.februara 2018. godine u 16.00 časova 

Cena karte je 300 dinara

VESTI GRADA JAGODINA