Srđan Dinčić će imati priliku da premijerno izvede ‘’ Treće stanje’’ i pred publikom u Jagodini!!!

  • Izvor: KC Jagodina

17/10/2018

[views]

Jagodina-Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima 6 godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu.

trong>Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom. Nastup se u Beogradu održava jednom mesečno u Ustanovi kulture “Vuk Stefanović Karadžić” nakon dva reprizna igranja u matičnom klubu organizacije Standup.rs, Ben Akiba comedy club-u, a sprema se turneja po gradovima, što je bio slučaj i sa prethodnim specijalom “Đavo iz jagode”. 

Nakon premijere u Beogradu ,Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Bečeju, Nišu, Srđan će imati priliku da premijerno izvede ‘’ Treće stanje’’ i pred publikom u Jagodini.

 Njegova 3 One man show-a do sada su : „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“ dok će četvrti biti premijerno izveden na Stand up Festu 2017. godine.Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu.

Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, i Večeri improvizacije, koju izvodi već 3 godine sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“.

Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IR)

Stand up komedija  Treće stanje igra se u petak, 2. novembra 2018. sa početkom u 20:00 časova.
Kulturni centar Jagodina

VESTI GRADA JAGODINA