PALMA: PLATE POVEĆAVATI GRAĐANIMA A NE POLITIČARIMA!!!

16/02/2018

Jagodina-Jedinstvena Srbija je u Jagodini sečenjem slavskog kolača, obeležila stranačku slavu Sretenje. Pozdravljajući brojne goste – funkcionere Jedinstvene Srbije, sveštenike, članove stranaka koje participiraju u Skupštini grada, ali i na političkoj sceni Jagodine, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je istakao da je osnovni zadatak Jedinstvene Srbije briga o građanima i poručio da plate treba povećavati građanima, a ne političarima.

trong>-Mi smo se kao stranka uvek borili da one koji nemaju pomognemo, da one koji ne rade zaposlimo. Zato insistiram da se plate povećavaju građanima, a ne političarima – ponovio je Marković

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je podržao napore koje predsednik Vučić ulaže kako bi Srbija ubrzala evropski put, a takođe i sve što čini kako bi se odnosi Srbije sa republikama bivše Jugoslavije poboljšali. On je dodao da će Jedinstvena Srbija u parlamentu uvek glasati za ono što je korisno za Srbiju.

Govoreći o predstojećim beogradskim izborima on je naglasio da posle njih Beograd neće biti opozicija Srbiji i dodao da je Aleksandar Antić najbolji kandidat za gradonačelnika prestonice. Marković je rekao da iza Antića stoji konkretan program i koalicija koja ga podržava ,a to su Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija.

VESTI GRADA JAGODINA