GRAD JAGODINA ZA SVOJE PENZIONERE OBEZBEDIO taksi vozila da ih besplatno voze od marketa do kuće !!!

  • Autor: D.Marković

26/03/2020

Jagodina- Penzioneri na teritoriji grada Jagodine su i ove nedelje, kao i prošle, imali besplatan prevoz od marketa do svojih stanova i kuća, kako bi lakše mogli da prenesu stvari koje su jutros kupili u marketima, a u svemu tome im pomažu i volonteri koji su se odazvali pozivu svog grada.


trong>“Nedeljna kupovina rano ujutro od strane penzionera je u gradu Jagodini i ove nedelje protekla disciplinovano i u najboljem redu i sve u skladu sa odlukama državnih organa. I ove nedelje penzioneri su u Jagodini svoje namirnice koje su kupili u marketima prevozili do svojih stanova i kuća taksi vozilima besplatno, a taj prevoz je obezbedio grad Jagodina. 

Pored prevoza, našim najstarijim sugrađanima su pomagali i volonteri koji su se odazvali pozivu svog grada. Od početka vanrednog stanja grad Jagodina je podelio oko 3000 prehrambenih i higijenskih paketa svojim građanima kojima je pomoć potrebna kako u gradu, tako i u selima, a ima ih 52 na teritoriji grada Jagodine.


Dezinfikuju se i gradska i seoske sredine a grad Jagodina strogo poštuje i sprovodi sve mere nadležnih državnih organa i čini sve da se odbrani od zaraze i da pomogne svim svojim sugrađanima kojima je pomoć potrebna. 

Akcija podele humanitarnih paketa nastavlja se od ponedeljka”, izjavila je direktorka jagodinskog Centra za socijalni rad Biserka Jakovljević.

VESTI GRADA JAGODINA