Danas je veliki dan za Jagodinu-Jagodinska bolnica dobila skener

Izvor: infocentrala.rs

Predsednik GO SNS, Nikola Radosavljević danas je dočekao skener za Opštu bolnicu u Jagodini, a prema ranijem dogovoru sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

Foto: SNS facebook

„Danas je veliki dan za Jagodinu. Prošlo je nešto manje od četiri meseca kako je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić obećao skener za Jagodinu. prenosi portal infocentrala.rs

To je bilo prilikom obilaska bolnice u Despotovcu kada sam mu ukazao da je skener neophodan našem zdravstvenom centru. Naši građani sada ne moraju ići u neke druge gradove. Sada imamo nešto što može da spasi nečiji život. Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu – da ozdravi“ rekao je Radosavljević.

„Radićemo novi deo do 3.000 kvadrata na mestu gde je nekadašnje grudno odeljenje koje će biti srušeno. Radi se parking prostor u etažama. Završićemo deo bolnice koji je već započet, ali i kompletnu rekonstrukciju cele bolnice.

Facebook
Изгледа да постоји проблем са репродукцијом овог видео записа. Ако је тако, поново покрените прегледач.
Затвори
Видео запис није доступан
Жао нам је, репродуковање овог видео записа није успело.

Investicija je vredna između 30 i 40 miliona evra i zahvaljujući predsedniku Vučiću koji je u najkraćem roku ispunio obećanje vezano za skener, i ovo obećanje biće ispunjeno. Radovi kreću sredinom naredne godine. U poslednje dve godine obezbedili smo mnoge važne stvari, dva saniteta za Opštu bolnicu i dva saniteta za Dom zdravlja, zatim donaciju od 100.000 e u opremi od turske agencije „Tika“, kao i inkubator za decu“ rekao je Radosavljević.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA JAGODINA