Animirani film ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2 u jagodinskom bioskopu !!!

  • Izvor: Kulturni centar Jagodina

31/10/2019

Jagodina-Jedan od najgledanijih animiranih filmova ikada, i svakako među najpopularnijim likovima iz Diznijeve radionice, vraća se na veliko platno, a sa nestrpljenjem se iščekuje 21. novembar i drugi deo ove bajkovite priče.

trong> Neverovatni prizori, do sad neviđena magijska bića, trolovi i Olafov neodoljiv šarm učiniće da pomislite da ništa nije nemoguće, a da je naš svet satkan od čarolije.

Sven i Kristof iznova će sve očarati humorom i svojim prijateljstvom. Muzika je i dalje nezaobilazan moment, a možda čak nadmaši dobro poznati zvuk pesme ,,Sad je kraj”.

Avantura koja predstavlja svojevrstan kulturološki fenomen, jer ste se prvi put sreli sa princezama sa kojima ste mogli da se identifikujete i to ne samo devojčice, već i dečaci.


reklama 44 (1140 x 140)
reklama 33 (1140 x 140)

Film će se prikazivati u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji, a glasove glavnim junacima pozajmljuju Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić i Jana Maričić.

Datum: 23.11-01.12.2019.
Naziv: ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2
Žanr: animirana avantura

SINHRONIZOVANO

Mesto: bioskop Jagodina
Cena ulaznice: 250,00

Vreme: 18:00

VESTI GRADA JAGODINA