UŽ „Resavčanke“ učestvovale u humanitarnoj akciji „Nacrtaj mi osmeh“

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Željka Prokić

U četvrtak, 23.12.2021.godine UŽ Resavčanke su se pridružile akciji „Nacrtaj mi osmeh“ u okviru humanitarne organizacije „Dečje srce“ iz Beograda.

Foto: UŽ RESAVČANKE

Sa ženama iz Direkcije kompanije i REMBAS-a, one su prodajom proizvoda i donacijom pomogle da se nacrtaju osmesi na licu dece.

“Želimo da našim učešćem poboljšamo kvalitet života osoba sa smetnjama u mentalnom razvoju i pružimo svesrdnu podršku i pomoć. Odazivamo se kao i uvek, učestvujemo u okviru svojih mogućnosti, sledimo svoje srce i pružamo pomoć kad god i kome zatreba”, rekla je za naš portal Nada Milovanović, predsednica udruženja Resavčanke iz Resavice.

Ove divne žene se odavno bave I humanitarnim radom, i ovo je bio prelep gest žena koje su poranile, spremile za rudare u prvoj smeni doručak i ponudile da ko i koliko može donira u ovoj humanitarnoj akciji.

„Zahvaljujemo se svima koji su se priključili i dali svoj doprinos, a nama je bila čast da učestvujemo u humanitarnoj akciji“, na kraju razgovora je rekla gospodja Milovanović i izjavila da se ovo udruženje pored humanitarnog rada bavi i dalje očuvanjem narodne tradicije i rade na tome da još više mladih nauče da izradjuju proizvode iz domaće radinosti.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA DESPOTOVAC