U Despotovcu je za 8. mart gostovala grupa VALENTINO!!!

10/03/2018

[views]

Despotovac- Za ovaj Dan žena, grad u srcu Resave potrudio se da za sve dame koje vole ovu vrstu muzike dovedu grupu čija je muzika bila neizostavni deo zabava nekih davnih godina, 80-tih, 90-tih, prošlog veka.

trong>Koncert je održan u Hali sportova u Despotovcu. Na koncertu je bio veliki broj mladih, što je izvanredno, s obzirom da ova vrsta muzike nije danas toliko zastupljena, jer se sluša više neka jača, oštrija, uz pomoć računara…

Ali baš zato, to je za svaku pohvalu. I, naravno, na koncertu je bilo mnogo parova, baš onih koji su kao tinejdžeri plesali uz njihove pesme, neki od ovih, sada sredovečnih ljudi, udvarali su se svojim tadašnjim devojkama uz stihove tih prelepih refrena…


Koncert  je trajao skoro 2 sata, publika je pevala u glas, mame su pevale zajedno sa ćerkama, možda se sećajući vremena kada su bile tinejdžerke, i setno se osmehivale u pauzi izmedju pesama…..

Niko nije bio svestan kako je vreme brzo proletelo, a već su svi morali da se vrate svojim svakodnevnim obavezama……do nekog novog koncerta… bilo je lepo setiti se prohujale mladosti…..

VESTI GRADA DESPOTOVAC