Solidarnost i humanost na delu-Limes Telekomunikacije iz Despotovca izdvojili sredstva od 50.000 dinara i donirali Domu zdravlja !!!

  • Autor: G.V.Despotovac/MEDIA PS

24/03/2020

Despotovac- DESPOTOVAC, OPŠTINA HUMANIH LjUDI-Svedoci smo toga da se u Republici Srbiji svakodnevno povećava broj zaraženih od virusa KOVID-19, dok na teritoriji opštine Despotovac za sada, prema podacima Zavoda za javno zdravlje, nema potvrđenih slučajeva. 


Lokalna samouprava, Dom zdravlja i ustanove opštine Despotovac ulažu ogromne napore da bi se takvo stanje održalo, ili posledice svele na minimum ukoliko se u narednom periodu zabeleži inficirano lice.

Solidarnost i humanost na delu pokazana je od strane svih javnih preduzeća, direktora i zaposlenih u istim, od udruženja građana i volontera, što dokazuje da smo u najtežim trenucima ujedinjeni i odgovorni. Ogromnu podršku pružile su prehrambene i druge radnje, pogotovo one, čiji su vlasnici preuzeli na sebe obavezu da svojim najstarijim kupcima, i svima onima koji opravdano ne mogu da izađu iz kuće, robu donose na kućnu adresu, o čemu smo vam pisali u prethodnim objavama.


Kao društveno odgovorna kompanija okrenuta brizi o zajednici u kojoj živimo jeste „LIMES“ telekomunukacije iz Despotovca, vlasnika Aleksandra i Slavoljuba Miletića, koji su izdvojili sredstva od 50.000 dinara i ista donirali Domu zdravlja u Despotovcu, a koja će biti utrošena na kupovinu toplomera za merenje temperature na daljinu, kao i zaštitna odela za medicinske radnike koji su raspoređeni u Ambulanti za respiratorne infekcije. 

Oni su bili inspirisani naporom ustanova i drugih učesnika sprovedenih akcija od početka vanrednog stanja, ali su bili i vođeni željom da na ovaj način doprinesu i pomognu svojoj opštini. Spomenuli smo već da je ova kompanije, pored dobrog poslovanja, više puta puta pružila značajan doprinos, pa je u proteklom periodu otpisan dug Doma zdravlja za servisiranje kasa, a u novim prostorijama ove ustanove obezbedila besplatan internet. Takođe, ono što možda mali broj ljudi zna, je to da je kompanija „Limes“ omogućila isturenim odeljenjima osnovnih škola u opštini Despotovac besplatan priključak na internet mrežu.

Sve pohvale „LIMES“ telekomunikacijama i vlasnicima iste, za  human primer jer u najtežim vremenima daju doprinos svojoj opštini, građanima i društvu uopšte, a ujedno poziv svim firmama da slede ovaj gest. 

VESTI GRADA DESPOTOVAC