Sledeće subote SUSRETI RUDNIČANA u Senjskom Rudniku !!!

  • Autor: MEDIA PS

26/07/2019

Organizatori SUSRETA RUDNIČANA obaveštavaju sve zainteresovane koji žele da prisustvuju manifestaciji, da su pozivnice u štampi i da će na četrdesetak adresa stići tokom naredne nedelje.

Pozivnice će biti upućene na adrese onih koji su na SUSRETIMA 2018. godine ostavili svoje adrese, te se mole oni koji budu želeli da im se pozivnica šalje na kućnu adresu, dostave iste organizatoru.

Takođe je potrebno da svi oni koji budu želeli da prisustvuju ove godine blagovremeno rezervišu mesto jer je broj mesta ograničen. Ovo je potrebno uraditi kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti oko mesta na svečanoj večeri.

Program proslave počine tradicionalno, svake PRVE SUBOTE u avgustu, 3. avgusta, sastankom Rudničana u 13 časova u restoranu Proleće, gde će biti poslužen prigodan i bogat ručak, nakom čega će svi posetioci obići Muzej ugljarstva  kao i seo Senjski Rudnik i videti koliko je ovaj mli seoski mesto prelepo i puno čistog vazduha i okruženo prirodom i šumama.

reklama 44 (1140 x 140)
reklama 33 (1140 x 140)


Od 15 časova će KUD „Srećno“ iz ovog mesta izvesti razne igre, i pritom će biti veliki defile sa oko 100 učesnika. 

U 17 časova će biti održana utakmica dva komšijska fudbalska kluba, FK „RUDAR“ iz Senjskog Rudnika i FK „REMBAS“ iz Resavice.

Od 17, 50 sati će biti položeni venci u Spomen aleji i otkrivanje  spomen ploćice „Petrović Slobodan Šilja“. 

A na kraju večeri će biti svečana večera i koncert Gorana Lazića i njegovog benda, kao o pevačice Teodore Vidanović. 

Prisutne očekuje petnaestak bogatih nagrada na lutriji ( od ovogodišnjih sponzora), a glavna nagrada je :
VIKEND ZA DVOJE
U VRNjAČKOJ BANjI !

SREĆNO!

VESTI GRADA DESPOTOVAC