Potpisan ugovor o sufinansiranju realizacije projekata nabavke, zamene, rekonstrukcije i sanacije kotlarnica za grejanje u 2023. godini na teritoriji opštine Despotovac

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Despotovac- Predsednik opštine Despotovac, dr Zlatko Marjanović, 31.oktobrra je sa svojim pomoćnikom Dušanom Milanovićem , prisustvovao potpisivanju Ugovora o sufinansiranju realizacije projekata nabavke, zamene, rekonstrukcije i sanacije kotlarnica za grejanje u 2023. godini na teritoriji opštine Despotovac.

Na osnovu zahteva koji je Opština Despotovac podnela po Javnom konkursu Ministarstva zaštite životne sredine, predsednik opštine je u prostorijama ovog ministarstva potpisao ugovor, kojim će opština Despotovac ostvariti pravo na projekat vredan 3,2 miliona dinara, za individualni gasni priključak sa merno-regulatornim setom g-25 unutrašnjom gasnom instalacijom i gasnom kotlarnicom za OŠ ,,Đura Jakšić“ u Plažanu, kojim ova škola prelazi sa dosadašnjeg kotla na mazut, na grejanje na gas, kojim će se znatno uštedeti sredstva i smanjiti zagađenje životne okoline.

Inače, Opština Despotovac, je jedna od svega 12 opština koje su dobile značajna sredstva na ovom konkursu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC