Povodom Dečije nedelje prijem učenika kod predsednika opštine Despotovac !!!

  • Izvor: gradskevesti.com

03/10/2021

Despotovac- Dana 06.10.2021.godine zgradu Opštine Despotovac posetili su učenici sedmog i osmog razreda Osnovne škole “Despot Stefan Visoki” , u pratnji pedagoga škole Vesne Milošević.

Foto: gradskevesti.rs

Poseta je upriličena povodom obeležavanja Dečije nedelje, a goste je primio predsednik opštine Despotovac Nikola Nikolić, sa svojim pomoćnikom Goranom Milojkovićem.

“Drago mi je što ste danas moji gosti. Lepo koristite vaše đačko doba, učite, družite se sa svojim drugarima, jer to je najlepši period vašeg života”, rekao je predsednik opštine Nikolić, koji je učenicima obećao da će i dalje sa svojim timom ljudi raditi na tome da se uslovi za obrazovanje i vaspitanje znatno poboljšaju.

Predsednik je pitao učenike o njihovim potrebama, šta oni misle o uslovima obrazovanja, da li imaju kakve primedbe, predloge, kao i to da li postoje kakve poteškoće u njihovom školovanju, stoji na sajtu gradskevesti.com.


“Trudimo se da vam obezbedimo najbolje uslove za rad. U toku je rekonstrukcija Hale sportova, određena sređivanja su u toku i u samoj zgradi vaše škole, Tehniča škola je rekonstruisana tako da je zaista jedna od najlepših srednjih škola u Srbiji, u narednom periodu imamo u planu da tu bude i bazen, internat za učenike, a trudićemo se i da u školi bude još nekih obrazovnih profila, kako bi učinili sve da vas zadržimo u opštini, da se ovde školujete i živite”, istakao je predsednik opštine, koji je prisutne učenike pozvao da posle Osnovne škole upišu srednju Tehniču školu, i da ostanu da rade, žive i stvaraju porodice u svom mestu.

Pomoćnik predsednika opštine – Goran Milojković, upitao je mlade goste, nakon što im je poželeo dobrodošlicu, da li će ostati u svom mestu, kakve planove imaju, čime žele da se bave i kako vide sebe u budućnosti.

“Slušajte roditelje, nastavnike, učite, pa da jednog dana zamenite sve nas ovde. Želim vam puno sreće u životu i daljem školovanju”, istakao je Milojković, koji se, kako navodi, nada da će se trenutna situacija promeniti i da će ponovo obrazovni sistem dobiti mesto kakvo je i imao ranije.

VESTI GRADA DESPOTOVAC