DESPOTOVAC NA SAJMU TURIZMA !!!

  • Autor: O.D./ MEDIA PS

23/02/2020

Predstavljamo vam 42. Sajam turizma, manifestaciju koja je svojim izložbenim delom i programom veoma važan marketinški instrument u prezentaciji turističke ponude, i prilika da svi koji se bave ovom delatnošću predstave domaćem i stranom tržištu svoje turističke sadržaje.


Foto: Opština Despotovac

Javnom preduzeću „Resavska pećina“ poveren je posao promocije lokaliteta na teritoriji opštine Despotovac, pa kao i prethodnih godina kompletnu ponudu predstavila je na štandu u hali 4 beogradskog sajma. S obzirom da se štand nalazi na veoma povoljnoj lokaciji, zabeležen je znatno veći broj posetioca u odnosu na prethodne godine, ali i brojnih medija koji su se informisali o lokalitetima našeg kraja.

Učešće na sajmu finansirala je lokalna samouprava iz sopstvenog budžeta, a takođe u saradnji sa „Resavskom pećinom“ organizovan je i dolazak penzionera opštine Despotovac na sajam.


Direktorka Ana Nešić Bogdanović istakla je da ovo predstavlja veoma važnu promociju turizma opštine Despotovac, i odlična prilika da se i domaći i strani turisti upoznaju sa lepotama i znamenitostima našeg kraja. Direktorka je posebno želela da se zahvali Tehničkoj školi u Despotovcu, profesoru kuvarstva Dejanu Novakoviću, koji je sa svojim učenicima pripremao hranu na štandu opštine Despotovac.

Štand su obišli i predsednik opštine Nikola Nikolić, zamenik predsednika Nenad Jovanović, i pomoćnik predsednika opštine Goran Milojković. Tom prilikom Nikolić je obećao da će uložiti sve napore kako bi se turizam razvio i unapredio, jer opština Despotovac ima veliki turistički potencijal koji još uvek nije iskorišćen.

VESTI GRADA DESPOTOVAC