16.JUNA OBELEŽEN DAN OPŠTINE DESPOTOVAC

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

MEDIA PS

Despotovac- U petak, 16. juna 2023. godine, obeležen je Dan opštine Despotovac. Svečana akademija povodom Dana opštine održana je u Sali Centra za kulturu u Despotovcu.

Svečanosti su prisustvovali, potpredsednica Vlade Republike Srbije i Ministarka kulture, Maja Gojković, Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, Nikola Selaković, predstavnici drugih opština, crkve, sudstva, vojske, policije kao i direktori ustanova i preduzeća.

U ime domaćina prisutnima su se obratili predsednik Skupštine opštine Despotovac, Zlatko Marjanović i predsednik opštine Despotovac, Nikola Nikolić. Pored nagrada i priznanja najistaknutijim građanima opštine Despotovac, dodeljeno je i priznanje Ministarki kulture Maji Gojković za doprinos unapređenju u oblasti kulture i očuvanju kulturnih ustanova i spomenika opštine Despotovac

Takođe priznanje je dodeljeno i Ministarstvu za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, koje je primio ministar Selaković, za veliki doprinos u unapređenju rada Doma za stare Centra za socijalni rad u Despotovcu.

Izvor: O. Despotovac

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC