ZLATNA STEFANA-ponos sela Senja !!!

  • Izvor: Selo Senje

14/11/2018

Ćuprija-Senje-Stefana Veljković iz sela Senja je i juče briljirala tako da su naše odbojkašice pobedile Holandiju i posle puno godina našle se na zlatnom tronu Evrope.

Stefana se na velika vrata vratila u reprezentaciju. Nekoliko sezona je bila nezamenjivi član prve postave, a onda je povredila koleno i morala je da napravi dužu pauzu.
Radila je naporno, borila se sa povredama, ali je na kraju uspela da izađe kao pobednik.
Karakteriše je visok odraz i odličan blok. Na debiju za reprezentaciju, u meču sa SAD, napravila je sedam direktnih poena blokom za kratko vreme, što se i dalje prepričava u odbojkaškim krugovima. Na Evropskom prvenstvu za kadetkinje 2007. godine bila je najkorisniji igrač takmičenja (MVP).
U Srbiji je sa uspehom nastupala za Jagodinu, Poštar i Crvenu zvezdu, da bi se zatim oprobala u Italiji, igrajući prvo u Asistelu, a potom za Vilu Korteze. Prošle sezone je igrala u Turskom Galatasaraju, a sada nastupa za Poljski Hemik Police.
Stefana Veljković je rekla da je od početka finalne serije verovala u pobedu tima i da su sve igračice dale svoj maksimum.

„Za reprezentaciju je bilo važno da ostane na samom vrhu. Na utakmicama smo zaista pokazale šta možemo“, kazala je Stefana Veljković.

ZLATNE odbojkašice večeras su dočekane na terasi Skupštine kao i mnogi sportisti koji su doneli odličja svojoj domovini,sa puno ovacija i ponosno su pozdravile sve gradjane i zahvalile se što su ih bodrili i bili uz njih svo ovo vreme.

Javno preduzeće “Putevi Srbije” raspisalo Poziv za podnošenje ponuda za izradu Idejnog projekta izgradnje mosta preko reke Velike Morave u Ćupriji !!!

Javno preduzeće “Putevi Srbije” raspisalo Poziv za podnošenje ponuda za izradu Idejnog projekta izgradnje mosta preko reke Velike Morave u Ćupriji !!!

25/01/2019