Zanimljiva ponuda filmova-veseli Koko i opasni rijaliti igrači -stižu pravo u ćuprijski bioskop!!!

21/01/2018

Posle novogodišnje pauze, u ćuprijski bioskop stižu zanimljivi filmovi, i za decu, i za odrasle. Kako je u subotu počelo sa radom gradsko klizalište, pa, posle igre na njemu, mame, tate, tetke, dede, bake, mališani….eto odmora za sve….uz vesele filmove u bioskopu.

trong>                                               Film         KOKO     3D –sinhronizovan 
Najnovija animirana avantura i dobitnik prestižne nagrade Zlatni globus- ,, Koko „ stiže nam iz Dizni/Piksar kuhinje i obećava dobru zabavu.
Uprvkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj taalenat, Migel će se naći u zadivljujućoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja.
Režiju je potpisao Li Ankrič, koji je već dirnuo publiku širom sveta filmom ,, Priča o igračkama 3“.
Glasove ovim neobičnim i dragim lkovima pozajmljuju Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tražan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković i Tijana Dapčević, dok režiju sinhronizacije potpisuje Tea Puharić.

U SRED SREDE-24. JANUAR 2018. godine

Početak filma je u 16:00 časova

 

suncica2_o (600 x 130)
suncica3_o (600 x 130)

patuljcii-720-x-450

                                           Film     PATULjCI SA NASLOVNIH STRANA

Prema sopstvenom scenariju film je režirao Milorad Milinković, reditelj hit komedije „Mrtav ladan”. Ovog puta Milinković prikazuje surovu stvarnost modernog života uz rijaliti programe, na zanimljiv i šaljiv način.
Prema sinopsisu, Nikola (igra ga Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa „Tri minuta slave”. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je vrlo cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i dižu rejtinge. Osim toga, on smišlja i razne druge rijaliti programe, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je rijaliti program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih rijaliti emisija, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.
Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke, koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita da li je sve to ustvari nameštaljka, skrivena kamera koju podmeću njemu.
Uz Gordana Kičića, Borisa Milivojevića i Tamaru Krcunović u filmu igraju: Olga Odanović, Milena Radulović, Jelena Đukić, Novak Radulović, Marko Gvero, Aleksandar Radojičić, Radoslav Rale Milenković, Ljuba Bandović. Producent je Predrag Bajčetić, film se realizuje u produkciji „Bombona prodakšena” i u koprodukciji sa „Taramount filmom” i „Livada produkcijom”!

Početak filma je od  18:00 i 20:00 časova.

U SRED SREDE-24. JANUAR 2018. godine

Karte po ceni od 250 dinara u pretprodaji od ponedeljka, 22. januara ,
13-16 i 17-19 sati.

dimnicar24_o (600 x 450) (600 x 120)
sdr dimnicar123LOGO- (600 x 120)
VESTI GRADA ĆUPRIJA