Za opremanje industrijske zone u Dobričevu, opština Ćuprija od Vlade Republike Srbije dobila 122 miliona dinara !!!

  • Autor: O.Ć. / MEDIA PS

26/02/2021

Ćuprija- U petak je održana Treća sednica SO Ćuprija po hitnom postupku, a tu je i na dnevnom redu bio i Predlog izmene i dopune Odluke o budžetu opštine Ćuprija za 2021. godinu.


Foto: Opština Ćuprija

Ninoslav Erić, predsednik Skupštine opštine Ćuprija, obrazložio je odbornicima zašto je na dnevnom redu bio i Predlog izmene i dopune Odluke o budžetu opštine Ćuprija za 2021. godinu:

„Do ovih promena došlo je jer smo od Vlade Republike Srbije dobili 122 miliona dinara za opremanje industrijske zone u Dobričevu. To je tek prvi deo sredstava, jer će nam Vlada za ove potrebe relativno brzo transferisati još 450 miliona dinara“, rekao je Erić.


Erić je odgovarajući na odborička pitanja, izjavio da nije tačno da će Ćuprija da izgubi primat u zdravstvu na nivou okruga, već da od prošle nedelje Opšta bolnica i Dom zdravlja čine jedinstveni Zdravstveni centar u Ćupriji.

Predsednik Skupštine opštine Ćuprija je rekao da je nedavno imao razgovor sa ministrom Sinišom Malim, i da mu je tom prilikom predočeno kako će izgradnja Internističkog bloka ćuprijske bolnice krenuti u drugoj polovini ove godine, posle rebalansa republičkog budžeta, stoji na fejsbuk strani opštine Ćuprija.

EKONOMIJA VESTI GRADA ĆUPRIJA