Za kraj septembra KRALJ LAVOVA i BILO JEDNOM U HOLIVUDU stižu u Ćupriju !!!

17/09/2019

Ćuprija-u okviru filmskog programa, Ustanova kulture „Ćuprija“ 25. septembra(sreda) organizuje premijerno prikazivanje dva velika svetska hita:

KRALj LAVOVA 3D, sinhronizovano na srpski jezik

Diznijev „KRALj LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, neraduju se baš svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skra, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim iznanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

16.00 i 18.30: KRALj LAVOVA 3D, sinhronizovano

Cena karte 250 dinara. Prodaja: od 24.09/ hol ŠOMO.


suncica2_o (600 x 130)
suncica3_o (600 x 130)

BILO JEDNOM U HOLIVUDU
-Film nije za mlađe od 16 godina-

U devetom Tarantinovom ostvarenju gledamo priču o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu, u vreme vrhunca hipi pokreta u Holivudu.

Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Dikaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit), u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se ze svoj uspeh u svetskoj prestolnici filske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu – Šeron Tejet (Margo Robi)…

21.00: BILO JEDNOM U HOLIVUDU, novi film Kventina Tarantina

Cena karte 250 dinara. Prodaja: od 24.09/ hol ŠOMO.

VESTI GRADA ĆUPRIJA