Vebinari fondacije Tempus za učenike ćuprijskih škola

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: Kancelarija za mlade

Za sve vas koje ove godine čeka važan izbor, a to je donošenje odluke koju ćete srednju školu ili fakultet upisati, odabrali smo dva vebinara fondacije Tempus koji vam itekako mogu pomoći!

  1. februara možete pohađati vebinar IZBOR SREDNjE ŠKOLE, od 12:30 do 13:15 časova.

Link za prijavu na ovaj vebinar: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=MywiFjYlvkSOe-NY0iKvXnJXFMAORAZJulLpIqwGL21URU9LNk5ZVTdIMFlLRjhKNzYzQUsyRU5DVCQlQCNjPTEkJUAjdD1n&fbclid=IwAR0kDL_3dt5Jki1T_111XIXkmNkyh_EXsgRtKuUR6Y_ksOh1JUccYcMqIKE

Ako ste maturant srednje škole i razmišljate u kom pravcu da usmerite svoje dalje školovanje i karijeru, 23. februara od 12:30 časova vas čeka vebinar ŠTA NAKON SREDNjE ŠKOLE?

Link za prijavu na ovaj vebinar: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=MywiFjYlvkSOe-NY0iKvXnJXFMAORAZJulLpIqwGL21UN0tITkhOTUJPRUFTMlE2RjI2OEpTT1lFSCQlQCNjPTEkJUAjdD1n&fbclid=IwAR0vylIclOTM1cS0PfzVEh1wZQJJgJEyv6XlQIs45EyJeLCw__O3jNpq1aw

Samo prave informacije će vam pomoći da donesete jednu od najbitnijih odluka u svom životu. Iskoristite šansu da od profesionalaca čujete šta je važno kada birate srednju školu ili fakultet. Takođe, ovi vebinari su namenjeni i vašim roditeljima, koji će takođe steći bolji uvid u to kako da svoju decu što bolje posavetuju gde da usmere svoje znanje, vreme i energiju.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA ĆUPRIJA