Urnebesna komedija „Idealna polovina” u Ćupriji

Izvor: Ustanova kulture Ćuprija

„Idealna polovina” je urnebesna komedija o četvoro ljudi koji, u želji da pronađu sebe, svako u svom životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije iz kojih moraju da se čupaju kako znaju i umeju.

Urnebesna komedija „Idealna polovina” u Ćupriji

Majka Danica (Zinaida Dedakin) nikako ne može da pristane da joj je sin Aca (Milan Kalinić) otišao iz kuće i oženio se u 38. godini. Na sve načine pokušava da ostane u centru pažnje. Čak i pored ličnog psihoterapeuta Ana Marije (Anastasia Mandić), kog joj je snaja obezbedila, Danica ne može da prestane da proverava da li je sin na vreme jeo.
Sa druge strane, sin Aca, naviknut na veliku pažnju i opsednut sobom, za sve nedoumice trči kod ličnog trenera Filipa (Vučić Perović) ne bi li dobio još više samopouzdanja, da može i dalje da bude muškarčina, iako je zagazio u 40-te.

Njih četvoro, sve vreme, preplićući svoje karaktere, stavove, želje, dileme i strahove, u potrazi su za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima. Postavljajući pitanje: „Ima li uopšte ‘idealnog’ ili ‘idealne’?“ ili je to samo deo naših želja i snova, publika se kroz smeh približava ovim sudbinama, neobičnim situacijima i zapletima. Duhovita, pametna i pitka komedija, svakako nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Uloge tumače: Zinaida Dedakin, Anastasia Mandić,Milan Kalinić, Vučić Perović.

U organizaciji Ustanove kulture Ćuprija, 30. marta biće odigrana predstava „Idealna polovina“.

Ulaznice za predstavu, po ceni od 350 dinara, biće u prodaji 29. i 30 marta, od 15 do 19 časova u holu Osnovne muzičke škole „Dušan Skovran“.
Predstava počinje u 20 časova.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

KULTURA SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA