Učenici osmog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ posetili Tehničku školu u Ćupriji

Izvor: Tehnička škola / Ž. P.

Danas su Tehničku školu u Ćupriji posetili učenici osmog razreda OŠ „Vuk Karadžić“, kako bi se bolje upoznali sa zanimanjima koje Tehnička škola nudi, ali i predmetima koje će izučavati kada upišu ovu školu.

Učenici osmog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ posetili Tehničku školu u Ćupriji

Foto: Tehnička škola

Domaćini ove posete bili su nastavnik filozofije Ilija Najdanović, nastavnih stručnih predmeta Marko Jakovljević, instruktor vožnje Aleksandar Rajić, nastavnik mašinske grupe predmeta Vladan Kostić i direktorka škole Jelena Bizetić Maljković.

Učenici su imali priliku da vide kabinete u kojima se obavlja redovna nastava, poligon za obuku vožnje i da se u školskoj radionici oprobaju u zavarivanju koje je sastavni deo zanimanja bravar – zavarivač.

Nastavnici su se potrudili da odgovore na sva pitanja koja su učenici znatiželjno postavljali i ukažu na prednosti koje zanimanja iz područja saobraćaja, mašinstva i šumarstva nude.

I, ono što je najvažnije, deca su bila oduševljena svime što su videli, i mnogi od njih jedva čekaju da sednu u klupu u učionici ove škole, a iz Tehničke škole poručuju:
„Tehnička škola vam želi sreću na završnom ispitu. Vidimo se u septembru!“.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA