Udruženje za zaštitu životinja „RAVNO ŠTIT“ i „ANIMAL“ veterinarska ambulanta iz Ćuprije uvek su tu da pomognu nemoćnim i napuštenim životinjama

Udruženje za zaštitu životinja „RAVNO ŠTIT“ iz Ćuprije već godinama unazad bori se da pomogne i zaštiti veliki broj kuca, maca ali i drugih napuštenih, ostavljenih životinja.

Stanovnici ovog grada ali i drugih mesta iz Srbije svakodnevno se obraćaju ovom udruženju, i neretko sami dele slike i videe ostavljenih i gladnih životinja širom Srbije ne bi li im ovo udruženje nekako pomoglo.
Ali, ovo malo udruženje „Ravno Štit“ često je i samo na rubu egzistencije. Svakodnevno hrane veliki broj kuca, uglavnom, ali i mačaka, leče ih, jer su često donešene kod njih sa polomljenom šapicom, ranom na telu od ujeda, povreda …

Što se tiče veterinarske pomoći, tu je uvek Slaviša Dobrosavljević Rule i njegova veterinarska ambulanta Animal, koji izlaze u susret i neretko i noću operiše i leče male povredjene životinjice, a često i sačekaju za novac i uvek su tu da pomognu, a što se tiče STERILIZACIJE mačaka i pasa, one su kod veterinarske ambulante Animal BESPLATNE.

Ako želite pomoći ovom udruženju možete naći bliža uputstva na njihovoj fb strani Ravno Stit-Animal Protection Association Cuprija i na njihovom web sajtu ravnostitcuprija.org a evo i brojeva računa za uplatu:
Account details below:

Računi UniCredit Banka
Dinarski: 170003004731800029
Devizni EUR: RS35170003004731800126
Devizni CHF: RS35170003004731800223

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

BIZNIS REČ VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA