Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ i dalje rade na promociji sporta van okvira škole!!!

  • Autor: Ž.Prokić / V. Vijorović

26/01/2018

Ćuprija- Iako je kraj januara, nema trenutno puno snega. Ali je zato pre nedelju dana otvoreno gradsko klizalište, popravljeno i renovirano, i , što je najvažnije, besplatno za sve gradjane sve do subote, 27. januara.

trong>Učenici ćuprijske osnovne škole „Vuk Karadžić“ su od ove školske godine počeli da svoje časove fizičkog vaspitanja održavaju van okvira svoje škole. Imali su časove plesa u sali Sokolskog doma, a sada sa svojim nastavnicima imaju i čas klizanja , na otvorenom, odnosno, direktno na klizalištu.

Sve ovo, naizgled ne liči na klasične časove fizičke kulture, ali, itekako pomaže i utiče na pravilan razvoj školske dece, dece koja sve više vremena provode za računarom, televizorima, a i sve više razgovor „uživo“ zamenjuju čatovanjem preko društvenih mreža, fejsbukom ili viberom.

 

suncica2_o (600 x 130)
suncica3_o (600 x 130)


kliyanje1
kliyanje4
klizanje3

foto FB V. Vijorović

Na klizalištu su djaci ove škole učili prve korake ne ledu, neki, koji već znaju da klizaju, mogli su da uživaju, i da se svi zajedno, sa profesorima, zabavljaju kroz učenje i smeh na ovom itekako poučnom i zanimljivim času fizičkog.

I sigurno je da će zbog zabavnih časova fizičkog, kojih će biti i dalje, samo možda na nekom drugom, takodje lepom mestu, svi učenici ornije odlaziti u školu i jedva čekati fizičko vaspitanje da se opuste i odmore!!!

dimnicar24_o (600 x 450) (600 x 120)
sdr dimnicar123LOGO- (600 x 120)
VESTI GRADA ĆUPRIJA