U Jagodini se za predstavu „JELISAVETINI LJUBAVNI JADI ZBOG MOLERA“ ćuprijskog pozorišta „Moravište“ tražila karta više !!!

  • Autor: Ž. Prokić

30/05/2019

Jagodina-Nakon prepune sale u Ćupriji, pozorište Moravište je svoju predstavu odigralo i prvi put pred jagodinskom publikom.

Foto V. Cvetković

Ovi veliki zaljubljenici u daske koje život znače su na par sati ostavili iza sebe svoje poslove kojima se bave, i svojom izvrnom glumom oraspoložili publiku u Jagodini.

Sala je bila krcata do poslednjeg mesta, tražila se karta više jer se odavno zna da gde ovo pozorište prodje, tu ostavlja samo smeh i odlično raspoloženje za sobom.


Jelisaveta, čiča, prodavci, Zora, Milovan, majka Milovanova, Velinka, Zora, Dara opajdara….svaki lik u predstavi maestalno su dočarali Jelena, Vladan, Zorica, Aca, Maja…..sve u odličnoj režiji Vladimira Milojevića, a da se sve odlično vidi i čuje, bio je zadužen Boban Terzić.

Na kraju, publika je otišla kući prepuna utisaka i komentara, i svuda su se videla ozarena lica a kroz ulicu se prolamao smeh nakon čavrljanja u grupama….i znamo, držaće ih to sve do sledeće reprize ove predstave, sigurno…

VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA JAGODINA